Missie en doelstellingen

Onze missie & doelstellingen

Het ondersteunen van kansarme en achtergestelde gezinnen op het platteland, die hun leefomstandigheden willen verbeteren door zichzelf te ontwikkelen, op basis van zelfredzaamheid en duurzaamheid. Zelfredzaamheid maakt mensen economisch onafhankelijk.

Jappaleh Foundation Africa houdt zich voornamelijk bezig met het controleren van de projectaanvragen en -voorstellen die ingediend worden en stelt in nauw overleg met Jappaleh Foundation Europe de prioriteitenlijst op. Deze prioriteitenlijst wordt opgesteld aan de hand van door ons gehanteerde criteria zoals o.a. het aantal mensen dat kan worden bereikt, locatie, het al of niet beschikbaar zijn van water, duurzaamheid en uiteraard onze financiële situatie op dat moment.

Onze werkingskosten zijn tot een absoluut minimum beperkt omdat we voornamelijk met vrijwilligers werken, zowel in Europe als in Afrika. Reis- en verblijfskosten neemt ieder voor eigen rekening.

Wereldwijd zijn er 1,5 miljard mensen die geen drinkwater hebben. Als elke burger uit de meest welstellende landen één van deze medeburgers aan water helpt, dan kunnen de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties globaal gehaald worden.

 

 

Ook de doelstelling van het Vlaams Partnerschap Water voor Ontwikkeling om het aantal mensen dat geen toegang heeft tot zuiver water met de helft te helpen verminderen, werd door ons onderschreven.

Wij maken werk van deze doelstellingen, heeft u al beslist om ons te helpen?

 

Wij zijn onze sponsors zeer erkentelijk voor hun steun

 

facebook

Apotheek
Apotheek

 

We danken ook onze talrijke (anonieme) sympathisanten die ons ondersteunen en aanmoedigen!

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME